Oldal kiválasztása

hiszen nem kell mindig lazulni!
De az pocsék érzés, ha mindig más mondja meg, mikor pihenhetsz!

Nem a láblógatás a cél

Nem a láblógatás a cél

Nem a láblógatás a cél, hanem a szabadság, vagyis az, hogy TE dönthess szabadon, mikor mész nyaralni, vagy bárhová kikapcsolódni. Milyen lenne, ha akkor pihenhetnél, amikor TE szeretnél? Ha kedved tartja otthon maradhatsz 1-2 hétig, vagy elutazhatsz szeretteiddel, barátaiddal akár egy távoli vidékre is 2-3 hétre… Megváltozna az életed, ha ezt megtehetnéd?

Ehhez mindössze annyi kell, hogy passzív jövedelemből élj. Azaz egyszer létrehozol egy passzív jövedelem-forrást, és azt működteted hónapokon, vagy éveken át. Ez azt is jelenti, hogy egyszeri munkád után többször kapsz fizetséget. Ha van passzív jövedelmet termelő “eszközöd”, akkor nem lesz gondod a pihenéssel.

Ez lesz a nagy különbség

Passzív jövedelem. Ez lesz az igazán minőségi különbség az életedben!

Mert kereshetsz sok pénzt rengeteg módszerrel. Lehet vállalkozásod, lehetsz értékesítő vagy bármi más, de ha ez nem egy önműködő pénzforrás, vagyis ha nélküled döcög az egész, vagy egyszerűen elapad a bevétel, akkor nem mehetsz pihenni, vagy nem akkor és nem annyit, amikor és amennyit szeretnél. És ez akkor is így van ha milliókat keresel.

Ha nincs passzív jövedelem-forrásod, akkor leges-legjobb esetben a kikapcsolódás végén nem lesz kevesebb pénzed, mint amikor elindultál nyaralni. Ám passzív jövedelem mellett – ha azt jól csinálod – az lesz a legrosszabb dolog, ami veled történhet, hogy nem lesz kevesebb pénzed a nyaralás végére.

Micsoda különbség?!

Az egyik esetben nem lesz több pénzed, hiszen nem keresel nyaralás közben, mert nem dolgozol. Míg passzív jövedelemmel nyaralás közben is lehet több pénzed, akár sokkal több is.

De nem is ez a lényeg! Nem az összeg mértéke a kulcs. Már akkor is szabadabb vagy a leggazdagabb milliomos robotolónál is, ha 150-200.000 Ft-os passzív jövedelmed van.

Micsoda szabadság?!
Micsoda biztonság?!

És ez tényleg nem összefüggő!

Passzív jövedelemmel szabadabb lehetsz

Passzív jövedelemmel szabadabb lehetsz

Alkalmazottként nagyon korlátolt, hogy mennyi szabadságra mehetsz, és mikor. Hagyományos vállalkozásoknál sem sokkal jobb a helyzet, de ott legalább te döntöd el, hogy te mind tulajdonos-cégvezető, mikor és mennyi időre mész. Ha mész egyáltalán.

De ha egyszer létrehozol legalább egy (vagy több) passzív jövedelem-forrást, akkor ez olyankor is pénzt tesz a számládra (vagy a zsebedbe), ha te a gyerekeiddel játszol, a férjeddel vagy feleségeddel vacsorázol, nyaralsz a tengerparton, vagy épp telelsz valahol a hegyekben a barátaiddal.

Milyen lehetőségeid vannak
passzív jövedelmed megteremtésére?

Tömören:

  • ingatlan bérbeadás
  • hagyományos vállalkozás önműködő verziója
  • network marketing típusú vállalkozások
  • nyereséget termelő befektetések
  • jogdíjak
  • osztalékok
  • részvények stb.

oldalsav-21Arról, hogy melyiknek mi az előnye, mi a hátránya, mennyi idő, energia és pénz ráfordítás mellett tudod működésbe hozni, és általa elérni első körben az anyagi céljaidat, hogyan tudod növelni és stabilizálni a bevételeidet, azt a “Mikor lazítasz már?” c. hírlevelünkben beszéljük át részletesebben.

Ha szeretnél bele olvasni, akkor egyszerűen csak töltsd ki az alábbi két mezőt, jelöld meg, mi az, ami jelenleg a legjobban érdekel, és máris elkezdheted felturbózni az életed, hogy végül ne csak vágyálom legyen a pihenés számodra, hanem akkor menj kikapcsolódni, amikor neked tetszik, vagy amikor épp szükségét érzed.

Kérlek, töltsd ki ezt a mezőt! Azt a nevet add meg, ahogyan szeretnéd, hogy szólítsunk.
Kérlek, töltsd ki ezt a mezőt is!
Kérlek, válaszd ki azt, amelyik most legjobban érdekel!