Oldal kiválasztása

Mikor lazítasz már?

Avagy hogyan élhetnél egyszeri munkádból
több hónapon, vagy éveken át?

Elegem van!Teli a hócipőd a napi robotolással? Túl sok az a 8-10 munkával töltött óra azért a pénzért, amit kapsz? Ráadásul nem is azt csinálod, amit igazán szeretnél?

Nem lennék meglepve, ha ezek közül bármelyikre is IGEN-nel válaszolnál, hiszen nagyon sok ember átélte már ezt. Nem kevesen életük végéig. Biztosan te is ismersz olyan embereket, akik 10-20, vagy akár 30-40 évet is lehúztak egy munkahelyen – bagóért. Úgy értem: valójában nem is éltek, csupán a munkáltatójuk igényeit elégítették ki egy – őszintén szólva – igen csekély összeg ellenében.

Mit szólnál, ha ezentúl ez másképp lenne? Mit szólnál, ha egy-egy munkát nem kellene folyamatosan minden egyes hónapban, minden héten, vagy minden nap elvégezned, csupán egyszer, és ezért az egyszer elvégzett munkáért kétszer, háromszor vagy ennél is többször kapnál fizetséget?

Rövidebben: mit szólnál, ha egyszeri munkádért többször kapnál pénzt? Akár minden hónapban, több éven át?

  • Javítana jelenlegi életeden?
  • Felszabadulna az időd egy jelentős része?
  • Jobb anyagi helyzetbe kerülnél általa?
  • Végre foglalkozhatnál mással is… olyannal, amivel sokkal szívesebben töltenéd az idődet?

Ha a válaszod IGEN, akkor van egy remek hírem: JÓ HELYEN JÁRSZ! Igen, valóban jó helyen jársz, mert itt a passzív jövedelemről, annak megteremtéséről olvashatsz és láthatsz videókat, vagy ha úgy tetszik, részt vehetsz olyan tréningeken is, ami a passzív jövedelemszerző képességedet mélyíti el.

Mit szólsz hozzá?

OKÉ, igazad van! Tisztázzuk, mi is az a passzív jövedelem és hogyan lehet ezt előteremteni!

oldalsav-21Ezen az oldalon a “passzív jövedelem”-nek olyan bevételt nevezünk, amit egy egyszer elvégzett munka után többször is megkapsz. Lehet, hogy csak kétszer, háromszor, de előfordulhat olyan is, amikor több tucatszor is megkapod ezt a pénzt – pedig csupán egyszer fektettél bele munkát.

Hogyan lehet ez?

Kérlek, iratkozz fel a “Mikor lazítasz már?” c. hírlevelünkre, melyben arról olvashatsz, hogyan lehet egyszer elvégzett munkáért többször is pénzt kapni. Akkor is érdemes elolvasnod ezeket az írásokat, ha még sosem hallottál a passzív jövedelemszerzésről, és minden, amiről eddig olvastál, meseszerűnek és szinte hihetetlennek tűnik. De…

akkor is javaslom, hogy töltsd ki az alábbi mezőket, ha elindultál a passzív jövedelemszerzés útján – akár vállalkozóként, értékesítőként, tanácsadóként, vagy befektetőként -, de az igazi, kézzel fogható és élvezhető eredmények még nem jönnek, nincs elég pénz, se szabadidő.

Sőt, még akkor is találsz két-három hasznos tippet és módszert, ha te már passzív jövedelemből élsz.

Írd be a neved és e-mail címed az alábbi mezőkbe, hogy máris elküldhessük a 10+3 részes sorozatunk első részét, melyből megtudod, mennyi esélyed van az előtted álló évben passzív jövedelemből élned, és mit kell – akár már ma – megtenned, hogy a lehető legrövidebb idő alatt passzív jövedelemből megkeresd azt az összeget, amennyiből most élsz.

Kérlek, töltsd ki ezt a mezőt! Azt a nevet add meg, ahogyan szeretnéd, hogy szólítsunk.
Kérlek, töltsd ki ezt a mezőt is!
Kérlek, válaszd ki azt, amelyik most legjobban érdekel!